Haber

Otokar’dan Balıkesir’e 55 Centro teslimatı

 
Otokar’dan Balıkesir’e 55 Centro teslimatı

 

Türkiye’nin lider otobüs üreticisi Otokar, belediyeler ve halk otobüsü kooperatifleri için özel olarak tasarladığı CENTRO mikrobüs ile toplu ulaşımda konfor çıtasını yükseltmeye devam ediyor. Tasarımı, ferah iç mekanı, yüksek hareket kabiliyeti, konforu, teknolojisi, donanımı ve düşük işletme maliyetleriyle kısa sürede toplu taşımanın gözdesi olmayı başaran Otokar CENTRO’nun son teslimat adresi Balıkesir oldu. Bandırma Ulaşım Hizmetleri Ticaret A.Ş. Otokar’ın satın aldığı 55 adet Otokar CENTRO mikrobüs, Bandırma Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törenle hizmete açıldı.

 

Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, şehir içi toplu taşımanın yeni gözdesi CENTRO minibüsünün teslimatlarına devam ediyor. Şirketin küresel ölçekte 60 yıllık tecrübesiyle belediyeler ve halk otobüsü kooperatiflerine özel geliştirdiği CENTRO’nun son teslimat adresi Balıkesir oldu. Bandırma Ulaşım Hizmetleri Ticaret A.Ş. firmasının satın aldığı 55 adet CENTRO minibüs, Bandırma Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törenle teslim edildi. Geçtiğimiz yıl hizmete giren 25 aracın ardından Balıkesir toplu ulaşımında kullanılan Otokar CENTRO sayısı 80’e ulaştı.

 

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin şehir içi ulaşım hizmetlerinde yürüttüğü dönüşüm ve modernizasyon çalışmaları kapsamında Bandırma Ulaşım Hizmetleri Ticaret A.Ş.’nin filosuna eklenen 55 aracın dev teslim töreni yoğun katılımla gerçekleştirildi. Tören Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal, Otokar Yurt İçi Satış ve Pazarlama Direktörü Murat Tokatlı, İç Hat Otobüs Satış Müdürü Murat Torun, Otobüs Bölge Satış Müdürü Sebahattin Yılmaz, Otobüs Bölge Satış Müdürü Yekta Doğan, Otokar Bayi Atalay Otomotiv Yetkilileri İsmet Atalay, Ali İstek Atalay, Emre AtalayBalıkesir Şoförler ve Arabacılar Odası Başkanı Rıza TekinBandırma Ulaşım Hizmetleri Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Soylu, araç kaptanları ve çok sayıda Balıkesirli katıldı.

 

“BÜYÜK BİR DÖNÜŞÜM GERÇEKLEŞTİRDİK”

Balıkesirlilerin daha konforlu ulaşım hizmeti alabilmesi için değerli yatırımların hayata geçirildiğini belirten Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı  Yücel Yılmaz“Ulaşım sisteminde büyük bir dönüşüme imza attık. Yeni 55 aracımızla Bandırma’da ulaşımı daha konforlu hale getiriyoruz. Hizmete giren araçların Bandırma halkına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

“OTOKAR’IN TERCİH EDİLMESİNDEN MUTLULUK DUYUYORUZ”

Otokar’ın kullanıcı ihtiyaçlarına özel olarak tasarlayıp ürettiği otobüslerin, Türkiye dahil 60 ülkede milyonlarca yolcuyu güvenle taşıdığını ifade eden Dr. Otokar Yurt İçi Satış ve Pazarlama Direktörü  Murat Tokatlı “Sadece araçta değil ulaşım sisteminde de gerçekleştirilen bu değerli dönüşüm çalışmasında Otokar’ın tercih edilmesinden memnuniyet duyuyoruz. 60 yıllık tecrübemizle geliştirdiğimiz CENTRO mikrobüs, sahip olduğu özelliklerle toplu ulaşımda yeni bir model. tasarım, yüksek performans, dayanıklılık, düşük yakıt tüketimi, yüksek güvenlik ve konfor.”Geçtiğimiz yıl hizmete giren 25 aracın ardından bugün teslim ettiğimiz 55 araçla Balıkesir’de toplu ulaşımda kullanılan Otokar CENTRO’ların sayısı 80’e ulaştı. Mikrobüslerimizle Balıkesir halkına hizmet vermekten büyük mutluluk duyuyoruz. Yeni otobüslerin güzel olmasını temenni ediyoruz” dedi.

 

ŞEHİR ULAŞIMIN GÖZDESİ: OTOKAR CENTRO

Toplu taşımaya özel tasarlanan 6,6 metre uzunluğundaki CENTRO, geniş ayakta durma alanıyla dikkat çekiyor. 11 adet sabit ve 6 adet katlanır koltuğa sahip olan araç, ayakta 14 yolcu taşıyabilmektedir. Euro 6 emisyon seviyesini karşılayan çevre dostu motoru, üstün performansıyla dik yokuşları zorlanmadan tırmanıyor ve düşük işletme maliyetleriyle tasarruf sağlıyor. Hızlı biniş ve iniş sağlayan geniş kapıları ve ferah iç mekanıyla Otokar CENTRO ile yolcular şehrin tadını çıkarırken, aracın teknolojisi ve yüksek güvenlik donanımı da sürücüsüne güven veriyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu