Haber

Otobüste Kadına Bakarken Mastürbasyon Yapan Erkeğin Görüntüleri Sizi İğrendirdi

‘@postmodeern’ isimli sayfada paylaşılan skandal görüntü sosyal medyada infial yarattı. Ankara ODTÜ otobüsünde bir adamın halkın ortasında bir kıza bakarken mastürbasyon yaptığı görüldü. Mide bulandırıcı anlar hızla gündem konusu oldu.

Ankara’ya giden ODTÜ otobüsünde mide bulandırıcı anlar yaşandı. “@postmodeern” isimli sayfanın paylaştığı görsel tepkilerin odağı oldu.

O sırada otobüste bulunan bir kişi, mastürbasyon yapan adamın yanındaki kadına bakarken yaşadığı iğrenç anları filme aldı.

Fotoğrafı çeken kişi ise fotoğrafın altına “Merhaba. Ankara ODTÜ otobüsünde mastürbasyon yapan bir adam vardı. Onlarca kişinin önünde video çektim. Bu adam duraklardan birinde bindi ve yanında duran kıza bakarak dakikalarca mastürbasyon yaptı. Kenarda bir kız duruyordu, o aslında okulun öğrencilerinden biriydi. Bizimle otobüse bindi, bu adam okuldan çıktıktan sonra aşağıdaki duraklarda otobüse bindi, görüntünün sonunda gerçek adamın yüzünü yakalayabildim, dikkat ederseniz eli pantolonunda, cebinde değil. Bir süre sonra önünde oturan kız rahatsız olur ve ayağa kalkıp yerini başkasına verir. YETER!” mesajıyla sayfaya gönderildi.

Daha sonra elini pantolonundan çıkarıp parmaklarını yaladığı görülen adam infiale neden oldu.

İşte o anlar…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu