Yaşam

Amber Heard, Johnny Depp’le Yaşadığı Sansasyonel Davadan Sonra Aquaman 2’deki Pozisyonunu Koruyor!

Geçtiğimiz yıla damgasını vuran en büyük tabloid olaylarından biri de elbette Amber Heard ve Johnny Depp arasındaki davaydı. Ayrıca ikilinin oyunculuk kariyerlerine de zarar verdi. Amber Heard’ün ‘Aquaman and the Lost Kingdom’ kadrosundan çıkarıldığı iddiası bomba etkisi yarattı. Insider’da yer alan habere göre Aquaman 2 filminin fragmanında yer alan ekipte Amber Heard görüldü.

Ayrıntılara bakalım…

2015 yılında hayatlarına katılan Amber Heard ve Johnny Depp, yaşadıkları şiddetli çatışma nedeniyle 2017 yılında boşanma kararı aldıklarını açıklamıştı.

Boşanmanın ardından birbirlerine dava açan oyuncu çifti, yıllardır mahkeme salonlarında boğuşuyordu. Hatırlarsanız birbirimize yöneltilen suçlamalar ve tezler öyleydi ki seyircilerin ağızları açık kaldı.

İhanet, üçlü bağ ve şiddet iddialarının havada uçuştuğu olaylı dava dünya magazinlerinin gündeminde yer aldı.

Konu açılmışken çiftin ortasındaki tüm kirli çamaşırların ortaya çıktığı dava heyecanlı bir dizi gibi izlendi. Milyonlarca insan kimin kazanacağını merak etti.

Rol aldığı her yapımda gönülleri fetheden hakaret davasının galibi Johnny Depp oldu. Ancak tüm dünyanın gözünü diktiği dava her iki tarafa da büyük zararlar verdi.

Elbette bu kayıp hem maddi hem de manevi oldu. Hem Amber Heard hem de Johnny Depp, duruşma sırasında belirli projelerin ekibindeydi.

Dava sürecinin mesleğini çok olumsuz etkilediğini söyleyen Aquaman 2’nin kadrosundan Amber Heard’ün çıkarılacağı iddiaları herkesi şaşkına çevirdi.

O dönemde gelen haberlere göre Heard’ün canlandırdığı ‘Mera’ karakteri için ekibe bir oyuncu daha dahil edileceği söylenmişti. Just Jared’ın raporuna göre, Heard’ın devam filminden “kesildiği” bildirildi.

Insider’da yer alan habere göre; Amber Heard, Aquaman’in beklenen devamı için ekipte yer alıyor.

Warner Bros, Aquaman and the Lost Kingdom’ın resmi fragmanını 25 Nisan Salı günü yıllık sinema ve tiyatro kongresi CinemaCon’da yayınladı. Warner Bros’un katıldığı bir sunum sırasında izlenen fragmanda Heard, başrol oyuncusu Jason Momoa ile görüldü. . Salı günü.

İlk olarak 2018 yılında vizyona giren fantastik filmde Momoa ile başrolü oynayan ünlü oyuncu, Depp ile girdiği karalama savaşında sahnelerinin değerli bir bölümünün kaldırıldığını iddia etmişti.

Bu nedenle Aquaman ve Lost Kingdom oyuncu kadrosunda yer almasına rağmen Heard’ün devam filminde ne kadar rol oynayacağı henüz bilinmiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu