Yaşam

MasterChef’teki Torpido Tartışmasından Kısmetse Olur Yaren’in Hayat Hikayesine, Bugün TV Dünyasında Neler Oluyor?

7 Eylül Perşembe günü televizyon ve dizi dünyasındaki son dakika gelişmelerini ve olaylarını derledik.

Bakalım bugün neler oldu?

1. Reytinglerde üst sıralarda yer alan ve dördüncü sezon için geri sayım başlayan Teşkilat dizisi kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Yapımcılığını TIMS&B Productions’ın üstlendiği, Timur Savcı ve Burak Sağyaşar liderliğindeki proje, yeni dönemde izleyicisiyle buluşmak için hazırlıklarını sürdürüyor. Bu bağlamda yakın zamanda ünlü oyuncu Aybüke Pusat da dizi ekibine katıldı.

2. ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol programına katılan 18 yaşındaki Sümeyra, komşusu 57 yaşındaki Hüseyin Selen’den hamile kaldığını ve birlikte çekilen sahnelerden dolayı tehdit edildiğini anlattı.

3. Survivor 2024 All Star versiyonuyla ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Acun Ilıcalı’nın büyük bir özenle hazırladığı All Star kadrosunun ilk ismi Nihat Altınkaya olarak açıklanırken, Ilıcalı ikinci bombayı patlattı.

4. 2017 ve 2018 yıllarında Survivor’a katılan milli atlet Sabriye Şengül bir süredir ortalıktan kaybolmuştu. Geçirdiği estetik ameliyatla bambaşka bir insana dönüşen Şengül’ün dönüşümü görenleri hayrete düşürdü.

5. Kısmetse Olur Aşkın Gücü programıyla üne kavuşan Yaren Dağ, sunuculuğunu Gökhan Çınar’ın yaptığı Katarsis programına konuk oldu. Çocukluğunu, gençliğini ve program sürecini anlatan Yaren, yaşadığı zorlukları tüm detaylarıyla anlattı.

6. MasterChef All Star, komitenin aldığı kararlar nedeniyle bu yıl sosyal medyada sıklıkla gündem oluyor. Komitenin yarışmacılardan Sergen’i tercih ettiğini iddia eden seyirciler, bu kez de Alican’ın Adana Dürüm yemeğinde mağlup olmasına ve Tanya’nın birinci seçilmesine tepki gösterdi.

7. Nur Viral’in sunduğu “Hayatta Her Şey Var” programında herkesi tedirgin eden bir an yaşandı. Yayına telefonla bağlanan kadın, kocasına aldatıldığını söylerken yakalandı. Ne yapacağını şaşıran Işık Viral ilişkiyi kesmek zorunda kaldı.

8. Survivor 2024 yılında All Star olarak ekranlara çıkacak. Yani daha önce katılan ve ismi hafızalarımıza kazınan pek çok ünlüyü yeniden ekranlarda izleyeceğiz. Bu isimlerden biri de karakteri, performansı ve çarpıcı açıklamalarıyla gündemde sıklıkla karşılaştığımız ve 4. kez Survivor’a katılacak olan Nagihan Karadere oldu. Bu açıklamanın ardından sosyal medyada tepkiler yağdı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu