Haber

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, Aksaray’da konuştu.

AK Parti Kümelenme Başkan Yardımcısı Hasret Varlıklı, “Dün orta vadeli plan açıklandı. 2026 yılına kadar hangi adımları, hangi çalışmalara ulaşacağımızı planlama aşamasındayız. Şu anda odaklandığımız şey sorunun çözümü için çaba sarf etmek. Halkımızın temel sorunları adım adım.” söz konusu.

Aksaray il başkanlığındaki partisinin düzenlediği basın toplantısında Zengin, Cumhurbaşkanlığı Seçimleri ve 28. Dönem Milletvekili Seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın büyük başarı elde ettiğini söyledi.

AK Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yaptığı tüm çalışmaların samimi olduğunu dile getiren Varlıklı, “İnanmadığımız bir şeyi dile getirmedik. Olmadığımız bir karakteri, olmadığımız bir kimliği benimsemedik. kendimiz olmaya çalıştık. Kendimiz olarak var olurken, sadece kendimiz için bir şey istemedik. Bizimle, aynı görüşte olsun veya olmasın, tüm o insanların hakkını, hukukunu, adaletini korumak için siyaset yaptık. aynı dine sahip olsunlar ya da olmasınlar, bizimle aynı kimliğe sahip olsunlar ya da olmasınlar, hatta bize oy versinler ya da vermesinler.” dedi.

Zengin, Türkiye’nin daha iyi bir noktaya gelmesi için bu samimi, samimi siyaset anlayışının sadece iktidarda değil muhalefette de olması gerektiğini vurguladı.

6 Şubat’ta Kahramanmaraş’ta yaşanan depremin Türkiye’de sosyal ve ekonomik olarak büyük bir yıkıma yol açtığını ifade eden Zengin, herkesin depremin yaralarını sarmak için çalıştığını belirtti.

“Ortak bir hedefimiz var”

AK Parti hükümetinin verdiği sözleri tuttuğunu anlatan Zengin, şöyle konuştu:

“Dün orta vadeli plan açıklandı. 2026 yılına kadar hangi adımları, hangi çalışmaları, nereye ulaşacağımızı planlama aşamasındayız. Şu anda odaklandığımız şey halkımızın temel sorunlarının adım adım çözümü için çaba sarf etmek. Adım. Bu yolda ilerlerken önümüzde bir seçim daha var. Bu ivmenin hiç hız kesmemesi için yerel seçimlerde yapacaklarımız bizim için çok değerli. Ortak bir hedefimiz var. Küçük diye bir şey yok. Ya bizim için büyük. Ya bir ilçede seçim olsun, ya da bir ilçede seçim. “Aynı mantıkla, aynı gayretle çalışıyoruz. Bunları birer birer kazandığımızda aslında büyük bir başarıya imza atıyoruz. Cumhur İttifakı’nın ivmesinin hızla devam edebilmesi ve sorunların analizinde cesaretin kırılmaması adına yerel seçimler bizim için çok değerli.”

Zengin daha sonra Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyaret basına kapalı gerçekleşti.

haber-savsat.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu