Haber

Kağıthane’de TIR Şoförü 7 Araca Hasar Verdi

KAĞITHANE’de park halindeki araçların arasında manevra yapmaya çalışan kamyon şoförü 7 araca zarar verdi. Kamyon sürücüsü hız kesmeden olay yerinden kaçtı. Araçlarda yaklaşık 400 bin TL’lik hasar meydana geldiği iddia edildi. Yaşananlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, dün saat 07.50 sıralarında Yahya Kemal Mahallesi Timur Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre kimliği henüz belirlenemeyen tır sürücüsü, cadde sonunda park halindeki araçların ortasından geçerek sağa dönmek istedi. Caddenin her iki tarafına park eden araçlar arasında ilerlemekte güçlük çeken sürücünün kullandığı tır, hasara yol açtı. Hafif ticari aracın kamyon kasasına çarpıp yokuş aşağı kayma tehlikesiyle karşı karşıya kaldığı kazada 7 araçta hasar oluştu. Olayın ardından sürücü hız kesmeden yoluna devam ederek kaçtı.

OLANLAR GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Kaza anı iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde kamyonun cadde sonunda sağa dönerken park halindeki iki aracın arasından geçmeye çalıştığı görülüyor. Sürücü hareket halindeyken kamyonun kasası park halindeki araçlara çarpıyor. Bu sırada hafif ticari araç yokuş aşağı kayma tehlikesiyle karşı karşıya. Olayın ardından sürücü hız kesmeden kaçıyor.

“300-400 BİN LİRALIK ZARAR VERDİ”

Hasarlı aracın sahiplerinden Selahattin Yılmaz, komşusunun ihbarı üzerine durumdan haberdar olduğunu belirterek, “Tabii ki ben de duydum bu sesi. Garip, alışılmışın dışında bir sesle duydum. Komşusu seslendiğinde.” Aşağıya indim.Benim arabam dışında 6-7 başka araca daha çarptı.Bunu yapan kişiyi komşuların kamerasından tespit etmeye çalıştık.Fakat ne yazık ki sadece arabayı görebildik, tespit edemedik. plakası. Araç bakkal arkadaşının tentesine de çarptı. Çok hızlı geçti arkadaş. Bir arkadaşın aldığı plaka var ama bu plakayı trafiğe bildirdiğimizde farklı bir araçta bulundu. Çıkıyor üzerine mavi bir araç iniyor ama bize çarpan araç beyazdı, kaybım yaklaşık 100 bin lira, bulursam sadece çamurluk 40 bin lira ama çamurluk yok dediler. Hizmetleri de araştırdım, İstanbul’da yok, diğer araçlara bakıldığında “Bu 300-400 bin liralık bir masraf” dedi.

Polise başvurduklarını belirten Yılmaz, sözlerini şöyle sürdürdü: Biz de polise başvurduk ama maalesef polis, ‘Hasarlı aracın plakasını tespit edemediğiniz için bizim işimiz havada kalıyor. Savcılığa başvuruyorsunuz, soruşturmaları bize dönecek. Bunu çevredeki kameralardan bulup size geri döneceğiz.’

Kamyonun iki kez çarptığı hafif ticari aracın sahibi Hasan Karakaş, “Kamyon öndeki araçlara çarpıyor, sonra benim aracıma çarpıyor. Burada hafif ticari araç var, ona çarpıyor. Sonra benim aracımı itiyor.” Araç aşağı doğru. Aracımın arka camı, stop lambası, tamponu, bagajı hepsi. “Hızla devam ediyor, hasara neden oluyor. Hasarım yaklaşık 20 bin lira. Cam değişti, durak değişecek. Bagaj ve tamponun değişmesi gerekecek” dedi.

Ahmet Kaynak isimli mağdur, “Bu arkadaşım aracımın sağ tarafına, arka çamurluğuna, camına ve tamponuna çarparak kaçtı. Önce bizim aracımıza çarptı, sonra dönüp arkadaşların araçlarına çarpıp gitti. Biz de kaçtık. 10-15 bin liralık hasar var. Arkadaşını bulamadık, araştırıyoruz.” Bakalım bulabilecek miyiz?” Sanki konuşmuştu.

vize-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu