Haber

Zonguldak’ta bir fabrikada yangın çıktı, dumandan 2 işçi etkilendi

ZONGULDAK’ın Devrek ilçesinde faaliyet gösteren Cilas Teknik Kauçuk fabrikasının boya bölümünde yangın çıktı. Yanan boyadan yükselen duman paniğe neden olurken, 2 işçi de dumandan etkilendi. Yangın söndürülürken, işçiler ambulansta yapılan müdahalenin ardından evlerine gitti.

Devrek ilçesine bağlı Çaydeğirmeni beldesinde faaliyet gösteren Cilas Teknik Kauçuk fabrikasında akşam saatlerinde yangın çıktı. Fabrikanın boyahane bölümünde henüz bilinmeyen bir nedenle duman yükseldi. Önce fabrikanın kendi ekibi müdahale etse de alevler boyaya sıçrayınca itfaiyeye haber verildi. Olay yerine itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yangın büyümeden kontrol altına alınarak söndürüldü.

Dumandan etkilenen iki işçi ambulanstaki tedavilerinin ardından evlerine gitti. Olayda yaralanan olmazken, fabrikanın bir bölümünde maddi hasar meydana geldi.

YÖNETİM KONSEYİ LİDERİ AÇIKLAMA YAPTI

Cilas Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Civak, “Küçük de olsa yangın çıktı. Müdahale ettik. Boyahanede küçük de olsa kesin sebebini tespit edemedik. Arkadan. Sanırım elektrik temasından kaynaklandı ama daha önce böyle bir şey olmamıştı. Artık bunu yaptık.” Önlem alacağız. Kendi personelimiz müdahale etti. Biraz büyüyünce itfaiyeyi çağırmak gerekti. Çevredeki itfaiye ekipleri geldi, teşekkür ederiz. Hızla müdahale ettiler. Şu anda olumsuz bir durum yok. Dumandan etkilenen 2 arkadaşımız vardı. Ambulansa müdahale ederek hastaneye gittiler. “Artık gerek kalmadı. Arkadaşlarımızın yangın eğitimi var, şirket de yangına karşı teçhizatlandırılmış ama biraz büyüyünce doğal olarak paniğe kapıldılar. İtfaiye geldiğinde söndürdüler. İnşallah çalışmalarımıza devam edeceğiz. Yarın sabah kaldığımız yerden üretime devam edeceğiz” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu