Haber

Xbox, 2023 İçin Büyük Planlarını Açıkladı

Xbox, 2023 için büyük planları olduğunu açıkladı. Şirketin pazarlama sorumlusu Aaron Greenberg, gelecek için umutlu konuştu.

The Game Awards’ta yer almamasıyla dikkatleri üzerine çeken Xbox’tan açıklamalar geldi. Şirketin pazarlama başkanı Aaron Greenbeerg, yeni paylaşımında The Game Awards’ta Xbox eksikliğini açıklayan ifadeler kullandı.

The Game Awards gibi oyunlar için bu kadar önemli olan bir ödül töreninde Microsoft’un hiç sahne almaması Xbox camiasında soru işaretlerine neden oldu. Xbox’ın oyunlarını tanıttığı videodan alıntı yapan ve 2023’ün çok heyecanlı geçeceğini belirten Aaron Greenberg, zamanın anahtar kelime olduğunu sözlerine ekledi.

Putting A Plague Tale: Requiem, Halo Infinite, Hello Neighbor 2 ve birçok oyunun tanıtım görselinde yer alan Xbox, 2023 yılı için büyük hedefleri olduğunu paylaştı. Yaşanan hayal kırıklığının ardından çalışmalara sımsıkı sarılması beklenen platformun, 2023 yılı için çok büyük hedefleri olduğu düşünülüyor. kullanıcıların 2023 yılında daha fazla gündeme gelecek.

Microsoft’tan Dev İddia: Sony, Oyunları Yayınlamamak İçin Xbox Game Pass’e Para Ödüyor

Xbox tarafından yayınlanan görselde dikkat çeken taraf, 2023 yılında çıkacak oyunlardan kısa bölümlere yer vermesi oldu. Minecraft Legends, Atomic Heart ve Starfield gibi oyunları da bünyesinde barındıran popüler oyun platformu, kullanıcıların oyundan çıkmasını istemiyor. kendi kendine dikkati dağılmış Xbox Game Pass abonelik hedefinden geri kalan Microsoft, şimdiden Activision Blizzard’ı satın almak için çeşitli jenerik tünellerde çabalamaya devam ediyor.

FTC, Activision Blizzard’ı Satın Almak İçin Microsoft’a Dava Açtı

Geçtiğimiz dönemde “Sony, Xbox’ı küçülterek PlayStation’ı büyütmek istiyor” diyen Microsoft, dünya genelindeki rakip kurumlarla görüşmelerini sürdürüyor. Geçen yıl Activision Blizzard’ı bünyesine kattığını açıklayan ve 70 milyar dolarlık satın almayla akıl almaz bir meblağ çıkaran Microsoft, var gücüyle çalışmaya devam ediyor. Görünüşe göre oyun devi, 2023’ün ilk aylarında The Game Awards’ta duyuru eksikliğini gidermeyi amaçlıyor.

Kaynak: SaveButton / Gamegar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu