Haber

Slash Ventures Yönetici Ortağı Ali Erhan Tamer, Block Square’e konuk oldu

Slash Ventures, Web3 ekosistemindeki son gelişmeleri duyurmaya devam ediyor. 8. Block Square etkinliğine konuk olan Slash Ventures Yönetici Ortağı Ali Erhan Tamer, “Web3: Oyunun Geleceği İçin Ne İfade Ediyor?” Web3 başlıklı etkinlikte metaverse ve oyun ekosistemi konuları ele alındı.

Türkiye’nin Web3 ve blockchain ekosistemine yön veren kurum Slash Ventures’ın Yönetici Ortağı Ali Erhan Tamer, 26 Mayıs Cuma günü gerçekleşen ve kripto dünyasının ilgiyle takip ettiği 8. Block Square etkinliğinde yer aldı.

Dijitalleşen dünyada Web3 teknolojilerinin sınırsız potansiyelinden bahseden Slash Ventures Yönetici Ortağı Ali Erhan Tamer; Blockchain dünyasının geleceğin oyun ekosistemini nasıl etkileyeceği konusunda şunları ifade etti; “Bugünün teknolojisinde oyunlar, Web3’e entegre olma yollarının yalnızca başında. Ancak son dönemde yaşanan gelişmeler ve Z kuşağının ‘play to win’ kavramına geleneksel oyunculara göre daha yatkın olması bu alanın geleceğine ışık tutuyor. Neslin dönüşümü, yenilikçi gelişmeler ve trendler incelendiğinde Web3’ün geleceğin oyun ekosisteminde daha sağlam bir konuma sahip olacağını öngörüyoruz.” söz konusu.

Slash Ventures hakkında kısaca konuşan Ali Erhan Tamer; “Slash Ventures olarak merkezi olmayan projelerle var olmak isteyen ve başarı yolculuklarını yakından takip etmek isteyen işletmelere bu dünyanın kapılarını aralamak istiyoruz. Meslektaşlarımız ve işbirliklerimizle Türkiye’de blockchain ekosisteminin gelişimine büyük katkı sağlıyoruz. Türkiye’de Web3 gelişimine yön veren kurum olma misyonumuzu, Web3 teknolojisi ve blockchain ekosisteminde yer almak isteyen işletmelere destek olma motivasyonumuzla yerine getiriyoruz.”

Moderatörlüğünü Kıvılcım Kusursuz Ertunç’un yaptığı etkinlikte Slash Ventures Yönetici Ortağı Ali Erhan Tamer, The Sandbox Growth Pazarlama Müdürü Arslan Kıran ve Futurinn Kurucusu Melih Gürel oyunun Web3’teki geleceğini konuştu.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu