Haber

Saadet Partisi’nin İsrail’e yönelik iftirasına AK Parti’den sert tepki!

Yasama çalışmalarının devam ettiği TBMM Genel Kurulu’nda AK Parti Kümelenme Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, Saadet Partisi (SP) Hasan Bitmez’in ‘Büyük İsrail projesinin ortağısınız’ iddiasına sert tepki gösterdi. Akbaşoğlu, Nil’den Fırat’a Büyük İsrail kurmak isteyenlere en büyük cevabı AK Parti Recep Tayyip Erdoğan veriyor.söz konusu.

AK PARTİ’DEN SP’YE TEPKİ

SP Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez, Konutların Turizm Amaçlı Kiralanması ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Tasarısı ile Plan ve Bütçe Kurulu Raporunun müzakerelerinin devam ettiği TBMM Genel Kurulu’nda konuşma yaptı. ‘Büyük İsrail projesinin ortağısınız’AK Parti Kümelenme Başkan Yardımcısı Muhammet Emin Akbaşoğlu iddiaya sert tepki gösterdi.

‘YAPTIĞI YANLIŞ KONUŞMASINI REDDEDİYORUZ’

Akbaşoğlu, “Mesnetsiz ortağa yaptığı konuşmayı reddediyoruz. ‘Siz büyük İsrail projesinin ortağısınız’. Allah’tan korkmalı, kulundan utanmalıdır. “15 Temmuz uluslararası darbe ve işgal girişiminin hemen ardından gerçekleştirilen operasyonlar ve askeri operasyonlarla Nil’den Fırat’a Büyük İsrail kurmak isteyenlere en büyük cevabı AK Parti Recep Tayyip Erdoğan vermiştir. “söz konusu.

‘BÜYÜK İSRAİL PROJESİNİ TARİHİN ÇÖP KOVASINA ATAN BİR GÜCÜZ’

AK Parti Kümelenme Başkanvekili Akbaşoğlu, Türkiye’nin rolüne dikkat çekerek, şunları söyledi: “Biz büyük ve güçlü bir Türkiye’nin ve Türkiye’siz Ortadoğu’da ve dünyada küresel denklem kuramayacak proaktif bir dış politikanın temsilcisiyiz. “Sözde Kürdistan adı altında hayata geçirilmeye çalışılan Nil’den Fırat’a Büyük İsrail projesini tarihin çöplüğüne atan bir hükümetiz.”sözlerini kullandı.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu