Haber

Konya’da yapımı devam eden köprülü kavşakta incelemelerde bulunuldu.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Adana Çevre Yolu Sedirler Kavşağı’nda yapımı devam eden kavşakta incelemelerde bulundu.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılacak olan Sedirler Köprülü Kavşağı’nın yapım çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği belirtildi.

Açıklamada ifadelerine yer verilen Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Sedirler Köprülü Kavşağı’ndaki çalışmaların şehir trafiği için önemli çalışmalardan biri olduğunu belirterek, şunları söyledi:

“226 milyona ihale ettiğimiz işlerde fore kazık işini bitirmek üzereyiz. İnşallah kazıyı da bitirip en kısa zamanda şehrimizin trafiğinde önemli bir rahatlama yaratmayı planlıyoruz. en kısa zamanda şehrimizin trafiğinde önemli bir rahatlama oluşturacağız.Değerli bir adım atmış olacağız.Hemşerilerime sabrından dolayı teşekkür ediyorum.İnşallah en kısa zamanda yeni bir kavşağı daha Konya’ya kazandıracağız. Bununla birlikte Taş Köprü Altgeçidi ile ilgili çalışmalarımız aralıksız devam ediyor.Yeni altgeçitlerle ilgili hazırlıklarımızı tamamladık.Konya şehir içi trafiği rahatlatmak için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz inşallah.”

haber-ladik.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu