Haber

Hamza Dağ İzmir’e iz bırakacak eserler bırakmaya çalışacak

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, “Önümüzdeki dönemde hepimiz, bizden sonraki nesillere övgüyle anılacak eserler bırakmaya çalışacağız.” söz konusu.

Buca ilçesinde Kosova Rumeli Kültür Sanat ve Turizm Derneği’ni ziyaret eden Dağ, başta Balkanlar olmak üzere Anadolu’nun çeşitli bölgelerinden insanların İzmir’e yerleştiğini söyledi.

Önümüzdeki günlerde hazırladıkları projeleri paylaşacaklarını hatırlatan Dağ, “Önümüzdeki süreci 4,5 milyon hemşehrimizle birlikte kol kola inşa edeceğiz. Ben İzmir’de izleri olan, çalışmaları olan biriyim ve 30 mahallesini gezmiş, bu sokakları dolaşmış, bu sokakların dertlerini, dertlerini, güzelliklerini biliyor. Onun için “Bizim sözümüz, taahhüdümüz şudur; Açıkçası size söyleyebileceğimiz en önemli şey şu; önümüzdeki dönemde de gelecek nesillerin öveceği eserler bırakmaya çalışacağız. Bu bizim endişemiz ve kaygımızdır.” dedi.

Dağ, Buca’nın sorunlarını bildiğini, yeni hastanenin hizmete açılması ve cezaevinin kaldırılması çalışmalarında görev aldığını belirtti.

Dağ, iz bırakacak çalışmalar için çaba göstereceğini vurgulayarak, “Bunu tüm hemşehrilerimizle birlikte yapacağız. 4 çocuğum var. İzmir’deki tüm çocuklarımıza nasıl bakıyorsam aynı nazarla bakıyorum.” Çocuklarıma baktığımda, onlar için nasıl bir süreç hayal ettiğimi hayal ediyorum ve bu beni heyecanlandırıyor.” “İzmir’deki kardeşlerime, çocuklarımıza aynı gözle bakıyoruz.” dedi.

Dernek Başkanı Uğur Şengöz, Hamza Dağ gibi bir ismin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olmasından mutluluk duyduklarını söyledi.

Eski MHP İzmir Milletvekili Aslan Savaşan, “Balkan dernekleri ve hemşerilerimiz olarak arkanızdayız. İzmir’in sorunlarını aşacağınıza inanıyoruz ve yanınızdayız.” Şu şekilde konuştu:

Uluslararası Balkan Federasyonu Başkanı Ekrem Selimler de Hamza Dağ’ın eşinin Balkan kökenli olduğunu ve seçimde yanında olduklarını belirtti.

altintashaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu