Haber

Ersin Yıldırım, EY Türkiye Danışmanlık Departmanı Ortağı ve İşgücü Danışmanlık Lideri oldu

Ersin Yıldırım, uluslararası danışmanlık, kontrol, kurumsal finansman, strateji ve vergi şirketi EY (Ernst & Young) Türkiye’nin Danışmanlık Departmanı’nın Şirket Paydaş ve İşgücü Danışmanlık Lideri olarak atandı.

EY (Ernst & Young) Türkiye’deki üst düzey yönetim ekibini güçlendirmeye devam ediyor. Şubat ayı itibarıyla EY Türkiye Danışmanlık Departmanı Şirket Paydaş ve İşgücü Danışmanlığı Liderliği‘Ne Ersin Yıldırımatandı. AydınlatmaEY, Türkiye’deki yeni misyonunda özellikle organizasyon, kültür ve iş gücü danışmanlığı alanlarına odaklanacak.

Boğaziçi Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümü’nden mezun oldu. Ersin Yıldırım Kariyerine 2011 yılında Willis Towers Watson’da danışmanlık ve iş gücü süreçleri alanında İş Analisti olarak başladı. 2013 yılında Korn Ferry’de Ürünleştirilmiş Hizmetler Personel Lideri olarak çalışırken, farklı departmanlarda faaliyet gösteren birçok yerel ve uluslararası şirkette çalıştı, işgücü stratejilerine ilişkin değerli bilgiler sağlıyor. 2016 yılında aynı şirkette Ürünleştirilmiş Hizmetler Pazar Başkanı olarak atandıktan sonra sorumlu olduğu departmanın büyümesinde önemli adımlar attı. 2018-2019 yılı ortasında Türkiye’nin yanı sıra Rusya, Azerbaycan ve diğer Türk Cumhuriyetlerindeki sorumlulukları da içeren çalışmalarına devam etti. 2019-2021 yılları arasında Korn Ferry’de Danışmanlık alanında Paydaş Ortak rolünü üstlenerek birçok kritik projeye liderlik etti ve şirkete katkılarını sürdürdü. 2021 yılında Türk Metal Sanayicileri Sendikası’nda (MESS) Proje ve Danışmanlık Müdürü olarak görev yaptı. Aydınlatma MESS’in üyelerinin ihtiyaçlarına göre tasarladığı 40’ı aşkın analiz ve çalışmayı tanıtma çabalarının yanı sıra, hedeflenen üye kuruluşlara yönelik çevik dönüşüm ve performans yönetimi programları tasarladı ve yönetti. Ayrıca çeşitli küresel ve yerel kuruluşlarla işbirlikleri kurmuştur.  

EY Türkiye’ye katılmadan önce Koç Holding’de Küme Proje Yöneticisi olarak çalıştı ve İK ve Değişim Yönetimi Projelerinden sorumluydu. Ersin YıldırımKoç Topluluğu şirketlerinde çeşitli İK ve Değişim Yönetimi Projelerinde sorumluluk üstlendi ve şirket içinde işgücü alanında yeniliklere ve başarılara imza attı.

Metin Canoğulları, EY Türkiye Ülke Lideri,Ersin Yıldırım’ın atanması hakkında  dedi ki:

  “EY Türkiye olarak danışmanlık, kontrol, kurumsal finansman, strateji ve vergi alanlarında 40 yılı aşkın deneyime sahibiz. Yönetim ekibimize dahil ettiğimiz çalışma arkadaşlarımızla birlikte bunu güçlendirmeye devam ediyoruz. Daha iyi bir çalışma dünyası yaratma hedefimiz ile faaliyet gösterdiğimiz alanlarda 80’den fazla şirket ortağımızla birlikte şirketlere, çalışanlara ve topluma uzun vadeli değer sağlamaya devam ediyoruz. Global ve yerel firmalarda önemli pozisyonlar alarak başarılı çalışmalara imza atmış olmak Ersin YıldırımEY Türkiye ile çalışmaktan mutluluk duyuyoruz ve şirketimize değer katacağına yürekten inanıyoruz.”

Gökhan Gümüşlü, EY Türkiye Danışmanlık Bölüm LideriEkledi:

“Danışmanlık Departmanımızı ve dolayısıyla EY Türkiye’yi her geçen gün güçlendirerek, deneyimli yöneticilerimizin farklı bakış açılarıyla çalışmalarımızı yürütüyor, şirketimize, grubumuza ve hizmetlerimize olan inancımızı daha da artırıyoruz. Ersin YıldırımUzun yıllara dayanan deneyimi ve derin bilgi birikimiyle EY olarak sahip olduğumuz değerleri yaygınlaştıracağına, şirketlerin organizasyonuna, kültürüne ve iş gücüne çözüm odaklı yaklaşımlar sunacağına ve daha iyi bir çalışma ortamı yaratılmasına katkıda bulunacağına inancımız tamdır. dünya.”

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

samsat-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu