Haber

CZN Burak, Armağan Çağlayan’a Babasıyla Yaşadığı Anlaşmazlığı İlk Kez Anlattı

CZN Burak olarak bilinen sosyal medya fenomeni Burak Özdemir, Armağan Çağlayan’ın YouTube’daki programına konuk oldu. Geçtiğimiz aylarda babası tarafından dolandırıldığını iddia eden şef, hayatıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Güldüren yemek videolarıyla sosyal medyada çok sayıda takipçiye ulaşan Özdemir, babasıyla yaşadıklarını anlattı.

Çocukluğundan beri babasıyla arasının pek iyi olmadığını belirten şef, babasının oldukça muhafazakar bir kişiliğe sahip olduğunu söyledi.

Popüler olmanın hem avantajları hem de dezavantajları olduğuna dikkat çeken CZN Burak, “Ben her zaman babamın yanında maaşlı olarak çalıştım.”

“2018’den sonra 2020’ye kadar tekrar onun yanında çalıştım. En fazla araba değiştirebildim, ev aldım, kız kardeşimin yanında kalıyorum. İşe gidip geliyorum, elimden geleni yapıyorum. Sonra büyük bir takipçisi oldum. , Hayırlı işler yapmayı seviyordum, durumum olsa da yapmaya çalışıyorum. Yemek videoları çekiyoruz.” Biz acı çekiyoruz, yiyen var, yemeyen var.

“Sosyal projeler yapmaya başladım, finansal olayları içimde tuttum ve o kısmı göstermek istemedim. İsmi yurt dışına yayılmaya başladı, babamla bir konuda anlaşamadık, söylemek istemiyorum. Ama ben gidip ‘neden bunu arkamdan yaptın?’ diye azarladım.

“Ne istersem yapabilirim” dedi. ‘Eşek gibi oturup susacaksın’ dedi. ‘Zor zamanlar geçirdim’ diye bir süreç oldu, sonra gelip ‘Biz baba oğuluz, yaptığınız ayıp’ dedi. Bana söylemek istemediğim bir şey yaptığı ortaya çıktı. Barışamadık… Davayı geri aldım ama yollarımızı ayırdık. “Ceketimi alıp çıktım… Her zaman para sorunu oluyor, sonra gidip kendime yer açtım.”

kemaliye-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu