Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu’nu Yalnızlığa itilmekten korudu

AK Parti Yalova Genişletilmiş İl İstişare Meclisi Toplantısı’nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhalefeti sert bir şekilde eleştirirken, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

“KILIÇDAROĞLU’NU YALNIZLIĞA İTTİLER”

Kılıçdaroğlu’nun günah keçisi ilan edilerek yalnızlığa itildiğini belirten Erdoğan, “Gazi Mustafa Kemal’in partisini alıp bölücü örgütün DEM’ine rehin verdiler. ‘Hadi Muharrem’ dediler ve FETÖ taktiğiyle tasfiye ettiler. Sayın Kemal’i günah keçisi ilan edip yalnızlığa terk etti.” “Özgür Efendi’yi CHP’nin başına getirenlerin ilk işi bu partiyi ve bölücü örgütün kontrolündeki partiyi yok etmek oldu” dedi.

Erdoğan’ın konuşmasından satırbaşları;

“7 Ocak’ta 26 büyükşehir ve ilimizle birlikte Yalova Belediye Başkanı adayımızı da açıkladık. Dün kalan 48 büyükşehir ve ilimizin adaylarını Ankara’da milletimizin beğenisine sunduk. 81 ilde adaylarımızı hep birlikte belirledik. 7 ilimizle Cumhur İttifakı ortağımız MHP’nin adaylarına destek vereceğiz.İnşallah ana sahne 31 Mart’a kadar kadın ve gençlik yolları, mahalle ve köy temsilcileriyle gece gündüz çalışmaya hazır mıyız?

Mustafa kardeşimizi en yüksek oyu alarak sandıktan çıkarana kadar hiçbirimize rahat yok. Türk Asrının şehirlerine hazır mıyız, kararlı mıyız, kapı kapı dolaşmaya hazır mıyız? Seçim gecesi Yalova’yı Cumhur İttifakı’nın renklerine mi boyuyoruz? Kirli ve sinsi hesapları mı bozuyoruz? Büyük ve güçlü bir Türkiye’nin yolunu açıyor muyuz? Allah’tan birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi son nefesimize kadar muhafaza etmesini niyaz ediyorum.

Yalova 1999 depreminde en çok zarar gören kentlerden biridir. Bizzat şahit olduğumuz bu büyük yıkımın ardından Yalova küllerinden yeniden doğan bir yenilenme yaşadı. İl olduktan sonra toparlanan Yalova, ülkemizin en beğenilen ve ilgi çeken şehirleri arasında yerini almaya başladı. Yalova’nın halen değerlendirilmeyi bekleyen büyük bir potansiyeli var. Amacımız hükümet ve belediyeyle birlikte çalışarak Yalova’yı Türk Yüzyılına hazırlamaktır. AK Parti, belediyelerdeki başarılarıyla milletimizin gönlünü kazanan ve iktidara gelen partidir. Bu nedenle yerel yönetim seçimleri bizim için ayrı bir önem taşıyor.

“TERÖRİSTLERİ SERBEST BIRAKMA HESAPLARI YAPIYORLAR”

DEM gibi bölücü partilerin elinde oyuncak oluyorlar. Seçim işbirliği adı altında teröristleri cezaevinden çıkarmayı planlıyorlar. CHP ve DEM, vatana, millete karşı olan her konuda birlikte hareket ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu