Haber

Bağcılar’da darbe yapan kişi tutuklandı

Sağlıkta şiddetin yeni adresi İstanbul.

Bağcılar’da dün bir Aile Sağlığı Merkezi’nde şiddet yaşandı.

Dün öğleden sonra sağlık ocağına giden 28 yaşındaki Yasin İ. Adı geçen şahıs, muayene edilmeyeceği halde birkaç kez tuvalete girip çıkarak şüpheli hareketler yaptı.

doktoru tehdit etti

Durumu fark eden 55 yaşındaki Hekim Mahmut Doğan, şahsı uyardı.

Uyarıldığı için sinirlenen Yasin İ., tehditle karşılık verdi. Bunun üzerine Doğan aşağı indi ve yetkililerden polisi aramalarını istedi.

Tekme ve yumruklarla saldırdı

Kapıdan çıkmak üzereyken doktor Doğan’a tekme ve yumruklarla saldıran şahıs, Polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Darp edilen doktor, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemleri tamamlanan zanlı, adliyeye sevk edildi.

İfadesi ortaya çıktı

Yasin İ., emniyetteki ifadesinde, “Çınar Mahallesi 842. Sokak’ta saat 16.00 sıralarında yürürken Çınar Aile Sağlığı Merkezi’ni gördüm ve içerideki tuvalete gitmek istedim. İkinci kata çıktım ve banyoya gittim. 5 dakika küçük abdest alarak çıktım banyodan. Tekrar girdiğimde doktor olduğunu sonradan öğrendiğim kişi tuvaletin önünde bekliyordu. Kalan küçük abdesti de aldıktan sonra 1 dakika sonra tekrar dışarı çıktığımda doktor bana ‘Sen kimsin?’ diye sordu.

Vatandaşım dedim, devletin yeri var, tuvaleti ben kullanıyorum dedim. Bana ‘Burası devletin yeri değil, kirayı burada ödüyorum’ dedi. Benim iznim olmadan girmeyeceksin. Benimle dalga geçtiğini düşünerek arkamı döndüm ve aşağı indim. Ayrıca polisi arayacağını söyleyerek gerçek benle aşağı inmememi söyledi.

“Bir sürü hayatla bir veya iki kez yürüyün. umut verdim”

Tam arkamı dönüp gidecekken, sırtımı montumdan tuttu ve gerçek şeyi tekrar içeri çekti. Ceketim yırtıldı. Ayrıca ona birkaç kez çaresizce yumruk attığımı hatırlıyorum, sonra ne olduğunu hatırlamıyorum. Polislerin en son ne zaman gelip beni götürdüğünü hatırlıyorum. Kamera görüntüleri de beni destekliyor.”ifadeleri kullandı.

Basit yaralamadan tutuklandı

Adliyede ilk sözünü savcıya veren saldırgan, tutuklanma talebiyle Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildi.

Hakim, saldırgan’ basit yaralanmaHatasından dolayı tutuklanmaya karar verdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu