Ekonomi

Amazon Avrupa Portföy Yöneticisi MÜSİAD Antalya Üyelerine E-ticaret ve İhracatın Avantajlarını Anlattı

Amazon Avrupa Portföy Yöneticisi Gökhan Yıldırım, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Antalya üyelerine e-ticaretin ve Amazon üzerinden dünya çapında ihracat yapmanın avantajlarını anlattı.

Amazon Avrupa Portföy Yöneticisi Gökhan Yıldırım, MÜSİAD Antalya üyelerine e-ticaretin ve Amazon’un dünyadaki önemini anlattı. E-ticaretin son yıllarda büyük bir ivme kazandığını ve tüm dünyada yaygınlaşarak büyüdüğünü söyleyen Gökhan Yıldırım, internetin yaygınlaşmasıyla birlikte insanların alışveriş yapmaya yöneldiğini ve bunun müşteriler ve işletmeler için yeni pazarlar oluşturduğunu belirtti.

Amazon’un e-ticaretteki payı ve öneminden bahseden Yıldırım, “Amazon’un geniş ürün yelpazesi, güvenilirliği ve kullanım kolaylığı gibi faktörler onu müşteriler tarafından tercih edilen bir platform haline getirdi. Aynı zamanda Avrupa Birliği mevzuatına göre ürünlerin bir Avrupa’da ikamet eden temsilci. Bu süreçte ürünleriniz için Avrupa Birliği ürün temsilciliği hizmeti de veriyoruz. Böylece Avrupa Birliği içindeki yasal gereklilikleri yerine getirmiş oluyorsunuz”. Toplantı sonunda MÜSİAD Antalya Lideri Ali Akçay, Gökhan Yıldırım’a plaket takdim etti. – ANTALYA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu